FAQ

Na bevestiging wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwerkt, ongeacht de verzendoptie die u tijdens het afrekenen heeft gekozen. Onze verzendactiviteiten zijn actief van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van weekends en feestdagen. Houd er rekening mee dat zelfs als u upgradet naar expresverzending, wij levering op zaterdag niet kunnen garanderen. Houd er rekening mee dat we bestellingen niet dezelfde dag verzenden als ze zijn geplaatst. Het is raadzaam om maximaal 2 werkdagen rekening te houden met de verwerking van bestellingen. Als u bijvoorbeeld op maandag een bestelling plaatst, wordt deze op dinsdag of woensdag verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met de trackinglink. Het kan maximaal 48 uur duren voordat u deze e-mail met verzendbevestiging ontvangt. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen veroorzaakt door de vervoerder.

Link naar ons verzendbeleid.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, worden retourzendingen binnen 30 dagen na aankoop geaccepteerd.

Link naar ons retourbeleid.

Stap 1: Begin met het grondig reinigen van je gezicht om eventuele resten of make-up te verwijderen.

Stap 2: Neem de applicator en veeg ermee over je wimpers, zodat ze bedekt zijn.

Stap 3: Laat het serum volledig drogen voordat u doorgaat met de rest van uw routine. Herhaal deze stappen dagelijks.

Met Riviler Serum X merk je al binnen twee weken zichtbare resultaten, met een potentieel tot 70% meer lengte in week 4. Het is echter belangrijk om te onthouden dat iedereen uniek is, dus het is essentieel om geduldig met jezelf. Vergeet niet uw voortgang vast te leggen door foto's te maken op Dag 1, Dag 30 en Dag 60 om in aanmerking te komen voor onze Groeigarantie!

Het belangrijkste is dat goede dingen tijd en toewijding vergen! Het verkrijgen van langere wimpers gebeurt niet van de ene op de andere dag, dus het is van cruciaal belang om consistent aan te brengen en geduld te oefenen. Wees gerust, langere wimpers zijn in aantocht!

Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om Serum X één- of tweemaal daags te gebruiken. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om het gedurende de eerste twee maanden twee keer per dag aan te brengen. Zorg ervoor dat uw huid schoon is voordat u het aanbrengt. Mocht u de ene dag vergeten het toe te passen, dan kunt u de volgende dag zonder zorgen verdergaan.

Als je op zoek bent naar schoonheids- en huidverzorgingsproducten die dierproefvrij zijn, dan ben je hier aan het juiste adres! We bevestigen dat we nooit dierproeven hebben uitgevoerd en dat ook nooit zullen doen om de veiligheid van onze producten en ingrediënten te garanderen.